×MegrendelésKik vagyunk?HírekBejelentkezés

Geodéta NET országos RTK szolgáltatás

Bemutatkozás

Az Infobex Informatikai és Szolgáltató Kft. megalakulása előtt egy 600 fős nagyvállalati cégcsoport informatikai osztályaként működött, ahonnan 2011. decemberében vált ki.

Kiválásunk célja a megszerzett szaktudást szélesebb körben és több felhasználói csoport javára fordítása volt. Jelenleg munkatársaink létszáma meghaladja az 50 főt. Csapatunk tevékenységi körét az általános IT feladatokon felül egyedi alkalmazások fejlesztésével bővítettük. Munkánk átláthatóságát incidens management rendszer (TOPdesk) támogatja. 2012-es évben megszerzettük az ISO 9001, ISO 20000 és az ISO 27001 minősítéseket, azóta – 2 évente újrahitelesítve – ezen irányelvek szerint folytatjuk mindennapi tevékenységünket.

ISO minősítéseink tartalma

  • ISO 9001:2008 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények.
  • ISO/IEC 20000:2005 Rendszerkiépítés, strukturált és hatékony módszert biztosít a megbízható informatikai szolgáltatások igénybevételére
  • ISO/IEC 27001:2005 Informatika. Biztonságtechnika. Az információbiztonság irányítási rendszerei.

Egyedi fejlesztéseink egyike a 2015. márciusára kiépített országos RTK hálózat, melyet 45 darab homogén eszközökből álló bázisállomás alkotott. Felhasználóinak napjainkra már 53 permanens állomással dolgozó hálózattal nyújtunk korrekciós jelszolgáltatást az év 365 napján.

Célunk komplex stratégiai szintű informatikai szolgáltatások nyújtása partnereink részére.

Az iNFOBEX részére a partnerség egyet jelent a sikerességgel, a folyamatossággal és az eredményekkel.

A Geodéta-NET szolgáltatás a FORGEO és Infobex együttműködés eredményeképp jött létre. A szakmai kapcsolat 2015-ben indult, melyet követően az RTK korrekciós jelszolgáltatást 2016-tól közösen indítottuk el a geodéziai felhasználók részére. A FORGEO Kft. 2014-ben alakult földmérő mérnöki tevékenység, mérnöki tanácsadás, továbbá geodéziai műszerek értékesítése profillal. A cégvezető-tulajdonos szakmai felkészültsége és tapasztalata a magyar geodéziai társadalom előtt ismert.

A FORGEO Kft. végzi a koordinátaszámításokat és a földmérési felhasználással kapcsolatos feladatokat.

Ügyfélszolgálati munkatársaink, mérnök és technikus kollégáink akkor elégedettek, amikor munkájuk észrevétlen marad ügyfeleink elől. Az Infobex üzemeltetési csapatából négy fő priorizált feladata a Geodéta-NET informatikai terület zökkenőmentes működtetése.

Mottónk: „Megoldás a háttérből”