×MegrendelésKik vagyunk?HírekBejelentkezés

Geodéta NET országos RTK szolgáltatás

RUIDE
2019-09-09 11:09:56

RUIDE drón szakmai nap

Geodéta-NET AKCIÓ a RUIDE drón szakmai nap alkalmából*

 

Az AKCIÓ tartalma:  az iNFOBEX Kft. 10 napos, díjmentes, korlátlan hozzáférést biztosít Magyarország egész területén a Geodéta-NET hálózatán belül elérhető RTK korrekciós jelszolgáltatásához.

 

Az AKCIÓ időtartama: 2019. szeptember 13-tól 2019. október 31-ig tart.

 

AKCIÓban résztvevők: minden magyarországi természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik földmérési tevékenység folytatásához szükséges engedéllyel, illetve azon természetes vagy jogi személyek, akik nem mezőgazdasági célú tevékenységhez kívánják használni a Geodéta-NET szolgáltatást.

 

Részvételi feltételek:

 

  1. Az AKCIÓban való részvételhez az iNFOBEX Kft. által kiállított egyedi kód érvényesítése szükséges. Az AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás megrendeléséhez szükséges egyedi kódot tartalmazó szórólaphoz a RUIDE drón szakmai nap időtartama alatt a szakmai nap helyszínén, a FORGEO Kft. kiállítói standján lehet díjmentesen hozzájutni. A szórólapokat a RUIDE drón szakmai nap szervezői által átadott konferencia egység csomagjai is tartalmazzák.
  2. Az AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás igénylését a https://www.geodetanet.hu/megrendeles vagy a http://www.forgeo.hu/#rtk weboldalakon lehet megtenni. Az igényléshez szükséges az ott található megrendelő lap kitöltése. Az Igénybe vett szolgáltatások, amikre előfizetek pontba kérjük a 30 napos előfizetés kiválasztani. A Megjegyzés mezőbe kérjük beírni: RUIDE drón szakmai nap, egyedi kód.
  3. A szolgáltatás igénybevétele folyamatos, az aktiválás napjától számított 10 napig használható.
  4. A RUIDE drón szakmai nap AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás igénylésének utolsó napja 2019. október 31.
  5. Korlátozás: az AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás igénylést egy jogi vagy egy magánszemélytől az igénylés helyétől függetlenül (https://www.geodetanet.hu vagy http://www.forgeo.hu/) maximum 2 darabot fogad be az iNFOBEX Kft.

 

  • továbbiakban AKCIÓ