×MegrendelésKik vagyunk?HírekBejelentkezés

Geodéta NET országos RTK szolgáltatás

AKCIÓ Vándorgyűlés 2019
2019-07-02 14:07:08

Geodéta-NET AKCIÓ a 32. Vándorgyűlés alkalmából*

 

Az AKCIÓ tartalma:  az iNFOBEX Kft. 10 napos, díjmentes, korlátlan hozzáférést biztosít Magyarország egész területén a Geodéta-NET hálózatán belül elérhető RTK korrekciós jelszolgáltatásához.

 

Az AKCIÓ időtartama: 2019. július 4-étől 2019. szeptember 30-áig tart.

 

AKCIÓban résztvevők: minden magyarországi természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik földmérési tevékenység folytatásához szükséges engedéllyel, illetve azon természetes vagy jogi személyek, akik nem mezőgazdasági célú tevékenységhez kívánják használni a Geodéta-NET szolgáltatást.

 

Részvételi feltételek:

 

  1. Az AKCIÓban való részvételhez az iNFOBEX Kft. által kiállított egyedi kód érvényesítése szükséges. Az AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás megrendeléséhez szükséges egyedi kódot tartalmazó szórólaphoz a 32. Vándorgyűlés időtartama alatt a gyűlés helyszínén, a FORGEO Kft. kiállítói standján lehet díjmentesen hozzájutni. A szórólapokat a 32. Vándorgyűlés szervezői által átadott konferencia egység csomagjai is tartalmazzák.
  2. Az AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás igénylését a https://geodeta.infobex.hu/megrendeles vagy a http://www.forgeo.hu/#rtk weboldalakon lehet megtenni. Az igényléshez szükséges az ott található megrendelő lap kitöltése. Az Igénybe vett szolgáltatások, amikre előfizetek pontba kérjük a 30 napos előfizetés kiválasztani. A Megjegyzés mezőbe kérjük beírni: AKCIÓ 32. Vándorgyűlés, egyedi kód.
  3. A szolgáltatás igénybevétele folyamatos, az aktiválás napjától számított 10 napig használható.
  4. A 32. Vándorgyűlés AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás igénylésének utolsó napja 2019. szeptember 30.
  5. Korlátozás: az AKCIÓs Geodéta-NET szolgáltatás igénylést egy jogi vagy egy magánszemélytől az igénylés helyétől függetlenül (https://geodeta.infobex.hu/ vagy http://www.forgeo.hu/) maximum 2 darabot fogad be az iNFOBEX Kft.

 

  • továbbiakban AKCIÓ